Kohdeyhtiöt

Pörssiyhtiöt:

NYAB Oyj

NYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista hankkeista. NYAB mahdollistaa Pohjoismaiden vihreää siirtymää uusiutuvan energian ja kestävän insrastruktuurin rakentamisen palveluilla.

Wetteri Oyj

Wetteri on yrittäjäohjattu kasvuyhtiö ja uniikki monimerkkitalo. Wetterin tavoitteena on olla Suomen suurin ja kannattavin autoalan toimija vuoden 2025 loppuun mennessä.

Afarak Group Oyj

Afarak on vertikaalisesti integroitunut metalliseosten tuottaja, joka toimittaa erikoistuotteita teräksen ja ruostumattoman teräksen tuottajille.

Listaamattomat yhtiöt:

Latitude 66 cobalt Oy

Latitude 66 Cobalt Oy on australialais-suomalainen vuonna 2017 perustettu kaivostoimintaan ja mineraalituotantoon erikoistunut yritys. Yrityksen tavoitteena on käynnistää kobolttikaivokset Kuusamossa ja Posiolla tulevien vuosien aikana.

Lapkaara/S&A Kankaala Oy

Lapkaara on täyden palvelun autotalo. Lapkaara tarjoaa korjaamopalvelut, katsastukset, hinaus & noutopalvelut. Lapkaara on valtuutettu Motonet korjaamo.

Jussila Group Oy

Jussila Group Oy on vuonna 1962 perustettu iiläinen infapalveluja tuottava yritys.

Sijoitukset, joista on luovuttu:
Enersense International Oyj

Markku Kankaala toimi yhtiön puheenjohtajana vuosina 2020-2021, jonka aikana toteutettiin merkittävä arvonnousu. Sijoituksista luovuttiin vuonna 2023. Pörssiyhtiö Enersense on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja tavoitteenaan olla asiakkaidensa monipuolinen kumppani. Yhtiön toimialoja ovat teollisuus, rakentaminen, energia ja tietoliikenne.