Kohdeyhtiöt

Pörssiyhtiöt:

PM Ruukki on merkittävä omistaja ja on ollut keskeinen toimija alla olevien yhtiöiden pörssilistautumisissa:

Summa Defence Oyj

Summa on suomalainen yrittäjäjohdettu uusi puolustusalan konserni, joka valmistaa ja myy tuotteita ja materiaalia defence sektorille. Tilannekuva, liikkuvuus ja puolustaminen ovat keskeisiä ominaisuuksia yhtiön tuotteissa.

Wetteri Oyj

Wetteri on yrittäjäohjattu kasvuyhtiö ja uniikki monimerkkitalo. Wetterin tavoitteena on olla Suomen suurin ja kannattavin autoalan toimija vuoden 2025 loppuun mennessä.

NYAB Oyj

NYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista hankkeista. NYAB mahdollistaa Pohjoismaiden vihreää siirtymää uusiutuvan energian ja kestävän insrastruktuurin rakentamisen palveluilla.

Afarak Group Oyj

Afarak on vertikaalisesti integroitunut metalliseosten tuottaja, joka toimittaa erikoistuotteita teräksen ja ruostumattoman teräksen tuottajille.

Latitude 66 Gobalt Oy

Latitude 66 Cobalt Oy on australialais-suomalainen vuonna 2017 perustettu kaivostoimintaan ja mineraalituotantoon erikoistunut yritys. Yrityksen tavoitteena on käynnistää kobolttikaivokset Kuusamossa ja Posiolla tulevien vuosien aikana.

Listaamattomat yhtiöt:

Suomen aktiiviomistus Oy

Yhtiö on perustettu vuonna 2017 AktiiviOmistajien toimesta. Yhtiö toimii aktiivisena osapuolena yritysjärjestelyissä ja tavoitteena on kasvattaa omistaja-arvoa.

Jussila Group Oy

Jussila Group Oy on vuonna 1962 perustettu iiläinen infapalveluja tuottava yritys.

Lapkaara/S&A Kankaala Oy

Lapkaara on täyden palvelun autotalo. Lapkaara tarjoaa korjaamopalvelut, katsastukset, hinaus & noutopalvelut. Lapkaara on valtuutettu Motonet korjaamo.

Sijoitukset, joista on luovuttu:
Enersense International Oyj

Markku Kankaala toimi yhtiön puheenjohtajana vuosina 2020-2021, jonka aikana toteutettiin merkittävä arvonnousu. Sijoituksista luovuttiin vuonna 2023. Pörssiyhtiö Enersense on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja tavoitteenaan olla asiakkaidensa monipuolinen kumppani. Yhtiön toimialoja ovat teollisuus, rakentaminen, energia ja tietoliikenne.